Varför AktieTorget?

Oavsett storleken på ert företag – och oavsett vilken bransch ni verkar i – har AktieTorget en lösning som passar. Hos oss finns bolag i olika storlekar och från olika branscher, men med en sak gemensamt: de vill alla nå sin fulla potential och ta nästa steg i sin tillväxtresa.

Uppnå er fulla potential.

Vi vill att fler bolag ska kunna få tillgång till kapitalmarknaden för att ha möjligheten att fortsätta utvecklas och uppnå sin fulla potential. Genom en notering kan bolaget hitta många fler intresserade investerare, bli mer synligt och få ökad trovärdighet – samtidigt som ägarkontrollen bibehålls.

Läs mer om fördelarna med att vara noterad.

En enklare helhetslösning.

Vi tycker inte att en notering ska behöva vara onödigt krånglig. Vi tror därför på enkelhet i alla delar: en fast månadskostnad, en investerarsida som vi sköter åt er samt tips och stöd endast ett telefonsamtal bort.

Läs mer om vår helhetslösning.

Hos oss står ni i rampljuset.

Vi vill att ni ska bli mer synliga för fler. Därför har vi samarbeten med ledande medietjänster som SvD Börsplus, Cision och Nyhetsbyråerna FinWire och Direkt– vi tycker nämligen att även mindre bolag förtjänar en plats i rampljuset.

Läs mer om hur vi får våra bolag att synas.

En partner som kan regelverken.

Vi har 20 års erfarenhet av att stötta våra noterade bolag i regelverksfrågor. Vi vet därför vilka krav som ställs på er och hur ni bäst bemöter dem. Och vi är såklart alltid uppdaterade på de senaste regeländringarna och vad de innebär i praktiken.

Läs mer om hur vi vägleder våra bolag regelverksfrågor.