More from the company Published: 27-07-18 09:20

Camanio Care AB: Camanio Care expanderar till Dubai i Förenade Arabemiraten

Camanio Care AB har levererat en BikeAround jDome till Thumbay Physical Therapy and Rehabilitation Hospital i Ajman, UAE

Camanio Care AB har levererat en BikeAround jDome till Thumbay Physical Therapy and Rehabilitation Hospital i Ajman, UAE, vilket är den första installationen i GCC-regionen. 

Thumbay Group är genom sitt bolag Gulf Medical University en av de största leverantörerna av hälso- och sjukvård i Förenade Arab Emiraten, med patienter från mer är 175 länder. Affären innebär ett genombrott i GCC regionen, vilket banar väg för ytterligare försäljning och samarbeten. Sjukhuset är en del av det campus som just nu byggs runt Gulf Medical University i Ajman, vilken är den modernaste rehabiliteringsfaciliteten i GCC regionen.

En hungrig marknad i utvecklingsfas

Thumbay Physical Therapy and Rehabilitation Hospital erbjuder banbrytande vård för befolkningen i Förenade Arab Emiraten samt vårdturister. Genom sitt samarbete med Italienska Villa Beretta Rehabilitation Hospital samlas nu den senaste tekniken och möjligheterna inom vårdsektorn, för att introduceras i regionen. 

-       Vi kommer att arbeta tillsammans för att driva patientcentrerad vård genom klinisk expertis och forskning för att utveckla bevisbaserade kliniska protokoll, kvalitetsstandarder och riktmärken för att gynna patienter. Omdefiniera standarder för rehabiliteringsmedicin i UAE, säger Riccardo Aggujaro, projektledare för det nyöppnade rehabiliteringssjukhuset.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Catharina Borgenstierna, vd
Telefon: 0733-93 00 07
E-post: catharina.borgenstierna@camanio.com

Om Camanio Care
Camanio Care är ett välfärdsteknikbolag som utvecklar innovativa lösningar för god omsorg i hemmet med individen i fokus. Bolaget erbjuder digitala tjänsteplattformar för en digital omsorg, robotik, hjälpmedel och gamification med produkter såsom VITAL, BikeAround™, Bestic® och Giraff™. Genom tre fokusområden; aktivering, måltid och digital omsorg, önskar Camanio Care stödja människors grundläggande behov och öka tillgängligheten och kvaliteten inom vård och omsorg. Camanio Care AB har idag sitt huvudkontor i Stockholm, ett dotterbolag i USA, Camanio Care Inc., samt distributörer i Asien, Mellanöstern, Hong Kong, Australien och i ett 10-tal europeiska länder.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och läs mer om bolaget på vår hemsida www.camanio.com