Mer från bolag Publicerat: 2018-04-26 16:36:00

Red Reserve Entertainment: Nyhetsbrev: Red Reserve signerar nytt sponsoravtal med KontrolFreek

E-sportbolaget Red Reserve AB, som ägs av Aktietorgetnoterade Community Entertainment (publ), har signerat ytterligare ett sponsor- och partneravtal. Denna gång med KontrolFreek, som är den ledande innovatören och producenten i sin genre inom e-sport. Samarbetsavtalet gäller fram till våren 2019 med option på förlängning. I förra veckan offentliggjorde Red Reserve tre andra nya sponsor- och samarbetsavtal med SCUF Gaming, Victrix Pro och ULT.

Community Entertainments dotterbolag Red Reserve har signerat ytterligare ett sponsor och partneravtal – denna gång med KontrolFreek som är den ledande innovatören och producenten i sin genre inom e-sport. Avtalet gäller fram till våren 2019, med option på förlängning.

– KontrolFreek är stolta över att välkomna Red Reserve som partner. Inte minst med tanke på Red Reserves fina utveckling den senaste tiden och stora planer för framtiden. Detta kommer att bli ett mycket spännande partnerskap, säger Ashish Mistry, CEO of KontrolFreek. 

I förra veckan offentliggjorde Red Reserve tre nya sponsor- och partnerskap. Nu kommer alltså ytterligare ett.

Senaste tiden bekräftar intresset för Red Reserve och den process som vi är inne i nu. Vår uttalade ambition är ett bli ett av världens absolut starkaste varumärken inom e-sport. Starka sponsor- och partnersamarbeten är ett led i den ambitionen, säger Patrik Andersson, CEO för Red Reserve.

KontrolFreek och Red Reserve har enats om att inte precisera detaljerna i detta sponsor- och partneravtal. Samarbetet gäller dock i första hand Red Reserves framgångsrika Call of Duty-lag.

Olav Törnblom, CEO Community Entertainment:

 – Vi har kontinuerligt fått kvitto på att vår satsning på e-sporten ligger helt rätt i tiden. Detta nya avtal är ytterligare ett. Nu har vi lyckats knyta ihop partnerskap med fyra tunga e-sportaktörer på kort tid, vilket förstås är mycket positivt för bolagets fortsatta utveckling.


För ytterligare information kontakta: Patrik Andersson CEO Red Reserve 0769-47 73 66 patrik@redreserve.org Olav Törnblom VD Community Entertainment Svenska AB (publ.) 0702-19 04 06 olav@comentab.se www.comentab.se www.redreserve.org www.kontrolfreek.com
Community Entertainment har utvecklat en IT-plattform och en metod där företag kan skapa egna quizer i kommunikationssyfte. Vi har dessutom skapat en hög kompetens inom innehållsmarknadsföring, gamification och quiz. Syftet är att företag på ett engagerande, underhållande och informativt sätt kan få definierade målgrupper att lära sig mer om produkter och tjänster, presentera information om interna målsättningar eller utbilda medarbetare, nyanställda eller samarbetspartners. Red Reserve är, genom sammanslagningen med Community Entertainment, Skandinaviens första noterade e-sportföretag. Red Reserve har framgångsrika och meriterade lag i Counter-Strike, Hearthstone, Fortnite och Call of Duty (där bland de fem högst rankade lagen i världen).